Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری آریا- رئیس کل بیمه مرکزی گفت: با وجود اجباری بودن بیمه شخص ثالث، اما همچنان دارندگان موتور سیکلت‌ها از خرید بیمه‌نامه شخص ثالث شانه، خالی می‌کنند.
به گزارش خبرگزاری آریا، علیرضا سلیمانی گفت: از یازده میلیون موتورسیکلت موجود درکشور، اکنون تنها 2 ونیم میلیون موتورسیکلت تحت پوشش بیمه شخص ثالث هستند که امیدواریم با تخفیف‌هایی که برای این مسئله در نظر گرفته‌ایم، این آمار افزایش یابد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی با اشاره به اینکه قوه قضاییه رقم دیه سال 1400 را 480 میلیون تومان در ماه‌های عادی اعلام کرده که نسبت به نرخ دیه سال جاری که 330 میلیون تومان است، 45.5 درصد افزایش دارد، افزود: شرکت‌های بیمه‌ای اصرار داشتند، نرخ بیمه شخص ثالث متکی به نرخ حق دیه 45.5 درصد افزایش یابد و حتی معتقد بودند، چون ضریب خسارت بالای صددرصد است، مبلغی نیز به عنوان سود افزایش یابد، اما شورای عالی بیمه با این درخواست موافقت نکرد و نه تنها اجازه افزایش حق بیمه به میزان افزایش نرخ دیه ندادیم بلکه به دلیل شیوع بیماری کرونا تخفیفی هم برای بیمه‌گذاران در نظر گرفته شد و درنهایت با افزایش 37 درصدی موافقت شد.
سلیمانی گفت: بنابراین برای سال 1400 نرخ بیمه شخص ثالث با هشت ونیم درصد تخفیف، 37 درصد افزایش می‌یابدکه امیدواریم این مسئله باعث افزایش ضریب نفوذ بیمه شود.
رئیس کل بیمه مرکزی با اشاره به اینکه مبلغ دیه افزایش یافته و درصورت بروز اتفاقات جانی و جرحی، بالابودن مبلغ دیه می‌تواند فشار مالی زیادی به دارندگان وسایل نقلیه واردکند گفت: اکنون از 25 میلیون خودرو 23/5 میلیون خودرو تحت پوشش بیمه هستند و از یازده میلیون موتور سیکلت تنها 2/5 درصد، بنابراین درخواست داریم دارندگان وسایل نقلیه‌ای که بیمه شخص ثالث ندارند نسبت خرید بیمه اقدام کنند تا مجبور به پرداخت خسارات سنگین نشده و در صورت ناتوانی در پرداخت این خسارت‌ها به زندان نیفتند.
به گزارش خبرگزاری آریا به نقل از صدا و سیما، سلیمانی درباره صدور الحاقیه برای بیمه نامه‌هایی که به تازگی تمدید شده‌اند گفت: با توجه به اینکه ممکن است برخی از بیمه نامه به تازگی تمدید شده باشند این بیمه‌نامه‌ها نیازبه دریافت الحاقیه ندارند و بار مالی مابه التفاوت نرخ دیه به عهده صندوق خسارت‌های بدنی گذاشته خواهد شد.

منبع: خبرگزاری آریا

کلیدواژه: موتور سیکلت بیمه نامه شخص ثالث بیمه شخص ثالث بیمه نامه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۳۴۹۳۱۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۹ میلیون خانه خالی در ژاپن! / گاردین: تا یک دهه آینده ۳۰ درصد خانه‌ها در ژاپن خالی خواهند بود

به گزارش شفقنا از گاردین، از آنجایی که کاهش جمعیت همچنان بر جامعه و اقتصاد ژاپن تأثیر می گذارد، تعداد خانه های خالی از ۹ میلیون فراتر رفته است – به اندازه ای که کل جمعیت استرالیا را با سه نفر در هر خانه در خود جای دهد.

ارقام دولتی منتشر شده در روز سه شنبه نشان می دهد که تعداد خانه های خالی موسوم به akiya تا اکتبر 2023 بیش از نیم میلیون از نظرسنجی قبلی در سال 2018 افزایش یافته است.

ریشه این مسئله کاهش جمعیت روستایی است و بسیاری از کسانی که وارث چنین املاکی هستند، نمی توانند یا تمایلی به زندگی در آنها، نوسازی یا حتی تخریب آنها ندارند. اگرچه شهرها مصون نیستند و صدها هزار خانه خالی طولانی مدت در مناطق شهری وجود دارد.

این رقم کل خانه های خالی تقریباً ۱۴ درصد از کل خانه های ژاپن را نشان می دهد، اگرچه تعداد واقعی می تواند بیشتر باشد. موسسه تحقیقاتی نومورا تخمین می زند که نزدیک به ۱۱ میلیون اکیا وجود دارد و می تواند بیش از ۳۰ درصد از خانه ها را ظرف یک دهه تشکیل دهد.

بیش از ۴.۴ میلیون املاک مورد بررسی برای اجاره در دسترس هستند – اما برای مدت طولانی خالی بوده و عمدتاً از مراکز اصلی جمعیت دور هستند. وضعیت بیش از ۳.۸ میلیون نامعلوم است و تنها ۳۳۰۰۰۰ از ۹ میلیون فروخته شده بود.

زمین های خالی در ژاپن مالیات بیشتری نسبت به زمین های دارای ساختمان جذب می کنند، که بر بار مالی تخریب خانه های قدیمی می افزاید و باعث می شود برخی از مردم از به ارث بردن املاک خودداری کنند.

با این حال، علاقه فزاینده ای در بین خارجی ها به این انبوه املاک خالی، به ویژه خانه های کومینکا (سنتی) به عنوان گزینه ای برای اقامت ارزان و غیر معمول، خانه های تعطیلات یا اجاره به گردشگران وجود دارد.

هانا ساکاتا و همسرش تقریباً یک دهه است که خانه‌های خود را از طریق سرمایه‌گذاری میراث جدید خود بازسازی و اجاره می‌کنند، که با یک خانه تعطیلات در شبه‌جزیره ایزو که خالی مانده بود و کاملاً خراب شده بود، شروع شد. آنها یک خانه سنتی کومینکا را در روستایی در کوهستانی ناگانو پس از فروریختن بخشی از آن زیر سنگینی برف پاک نشده در حالی که صاحب سالخورده آن در یک مرکز مراقبت بود، به دست آوردند.

منبع: گاردین

کانال عصر ایران در تلگرام

دیگر خبرها

  • مجوز قبولی بیمه اتکایی دی به زودی صادر می شود
  • ۹ میلیون خانه خالی در ژاپن! / گاردین: تا یک دهه آینده ۳۰ درصد خانه‌ها در ژاپن خالی خواهند بود
  • رئیس اتاق اصناف کشاورزی مشکلات کشاورزان را به معاون وزیر منتقل کرد
  • شناسایی ۵۰۰ کارگاه‌‌ کوچک فاقد بیمه کارگران در مرکزی
  • رئیس سازمان چای کشور در گفت‌وگو با قدس: چای ایرانی رنگ حمایت گرفت
  • بیمه شخص ثالث راننده‌محور، بند قانونی که چشم‌انتظار اجراست
  • تصادف ۲ موتور سیکلت با پراید ۱۳۲ در محور ماکو به خوی 
  • ️جریمه میلیاردی برای نگهداری موتور سیکلت‌های قاچاق در قزوین
  • مقایسه پوشش‌های بیمه شخص ثالث در شرکت‌های مختلف در سال ۱۴۰۳
  • بیمه‌ دیگر در عوارضی آزادراه‌ ها نمی‌ماند