Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش اقتصادآنلاین به نقل از چابک آنلاین، در حال حاضر،حدود 12 میلیون موتورسیکلت درکشور در حال تردد بوده که از این میزان 75 درصد یعنی معادل 9 میلیون دستگاه موتور سیکلت فرسوده هستند.

درواقع، رفتاربرخی موتورسواران همواره بعنوان یکی از دغدغه‌های شهروندان مطرح بوده چراکه یک چهارم از کل تصادفات رانندگی کشور مربوط به موتورسواران است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بی‌احتیاطی هم عامل ۹۰ درصد تصادفات این گروه بوده است.

سرهنگ‌ علی همه‌خانی، معاون آموزش و فرهنگ ترافیک پلیس راهور پایتخت، حدود نیمی از تصادفات فوتی و 63 درصد ازتصادفات جرحی در شهر تهران را مربوط به موتورسواران  برشمرده است.!

بی‌شک موتورسیکلت‌، یکی ازپر ریسک ترین وسایل نقلیه بوده  که با امنیت کمتر نسبت به سایر وسایط نقلیه، راکبان آن‌ها هم آسیب پذیرترین کاربرترافیکی هستند.

درابتدای سال 99 بود که پلیس راهور ناجا به منظور ایجاد نظم، کاهش ریسک تصادفات و ساماندهی جدی موتورسیکلت‌ها طرحی را تحت عنوان طرح غدیر آماده و به وزرات کشور ارسال کرد.

دراوایل اسفند ماه سال 99 هم اولین جلسه بررسی طرح غدیردرشورای عالی هماهنگی ترافیک شهرهای کشور تشکیل شد.

اما طرح غدیر چیست و نقش بیمه‌ها در آن چگونه است؟

پلیس راهور ناجا در طرح غدیر سه نوع اقدام در سه بازه زمانی کوتاه مدت، میان مدت و بلند مدت درنظر گرفته که در بخش اول این طرح،بیشتر تمرکز بر اقدامات آموزشی و فرهنگسازی در حوزه موتورسیکلت است و جلب مشارکت سازمان‌هایی مانند شهرداری‌ها و بیمه‌ها نیز درآن به چشم می خورد.

دربخش دوم طرح غدیرکه شامل اقدامات میان مدت می‌شود، پلیس راهورناجا به‌دنبال هویت بخشی و به هنگام کردن اسناد مالکیت موتورسیکلت‌ها و تسهیل صدورگواهینامه برای راکبان موتورسیکلت‌ها است.

درواقع در گام دوم علاوه بر این که اصالت موتورسیکلت مشخص می‌شود، هویت راکبان آن نیزمشخص و دقیق می‌شود تا این افراد در برابر رفتار ترافیکی که انجام می‌دهند، پاسخگو باشند. 

دربخش سوم طرح غدیرکه مربوط به اقدامات بلند مدت است به مساله تجهیز دوربین‌های ترافیکی برای کنترل و رصد تخلفات موتورسواران و همچنین بهره‌گیری از اعمال مجازات‌های جایگزین مانند محرومیت‌های اجتماعی برای متخلفان موتورسوار پرداخته شده است.

مدیر بیمه‌های اتومبیل شرکت بیمه تعاون، به چابک‌آنلاین گفته که درحال حاضر صنعت بیمه در دو قسمت از تقسیم بندی سه گانه طرح غدیر پلیس راهور ناجا فعال است و همگام با این برنامه پیش می‌رود.

"مصطفی زحمتی‌پاک"، افزود: در بخش کوتاه مدت وآموزشی بیمه مرکزی به‌صورت دوره‌ای چندین مرتبه در سال طرح بخشودگی جرایم بیمه شخص ثالث را مطرح می‌کند.

وی، ادامه داد: ازسوی دیگر صنعت بیمه درصدی از حق بیمه‌ شخص ثالث را به نیروی انتظامی تخصیص می‌دهد و از همان محل نیروی انتظامی می‌تواند هزینه کرده و گام‌های مثبتی برای طرح غدیر بردارد.

مدیر بیمه‌های اتومبیل شرکت بیمه تعاون، اذعان داشت: طبق آمار 12 میلیون موتورسیکلت در کشور وجود دارد و 5 میلیون و 300 هزار نفر هم گواهینامه موتورسیکلت دارند اما الزاما تمام کسانی که گواهینامه موتورسیکلت دارند صاحب موتورسیکلت نیستند.

زحمتی‌پاک، درخصوص بخش دوم طرح غدیر، هویت بخشی و اصالت موتورسیکلت و هویت راکب آن گفت: در قسمت هویت راننده، بیمه مرکزی بخشنامه‌ای را صادر کرده که در زمان صدور بیمه‌نامه شخص ثالث برای موتورسیکلت نام یک نفر بعنوان راکب ثبت شود اما الزام نیست که همان یک نفر مالک هم باشد.

مدیربیمه‌های اتومبیل شرکت بیمه تعاون، با اشاره به بند "ب" ماده 18 قانون بیمه شخص ثالث و سوابق رانندگی و بیمه‌ای دارنده وسیله نقلیه،گفت: هرچند که این زیرساخت‌ها درحال حاضر فراهم نیست اما پیش بینی می شود که در آینده و با ارتقا و زمینه سازی دسترسی‌های لازم برای صنعت بیمه و فرهنگ سازی به این سمت و سو خواهیم رفت.

زحمتی‌پاک، تصریح کرد: اگر سامانه جامع سنهاب بیمه مرکزی به نیروی انتظامی متصل شده و دسترسی‌های لازم فراهم شود به‌طور یقین به سمتی حرکت خواهیم کرد که حق بیمه‌های شخص ثالث هم واقعی شود و عملکرد سوابق بیمه‌ای راننده درنظر گرفته شود.

وی،درخصوص فرسوده بودن 75 درصد موتورسیکلت‌های کشور گفت: براساس قانون بیمه شخص ثالث شرکت‌های بیمه‌گر موظف به صدور بیمه نامه هستند و نمی‌توان در این زمینه سلیقه‌ای عمل کرد.

زحمتی‌پاک، اذعان داشت: مساله‌ای که در ساماندهی موتورسیکلت‌ها مهمتر از فرسوده بودن آنها است، هویت بخشی واصالت دار کردن این وسایل نقلیه است و قطعا اهمیت آن پررنگ‌تر از فرسودگی موتورسیکلت‌ها است. 

تردیدی نیست که ساماندهی موتورسیکلت‌ها و فرهنگ سازی در این زمینه منجر به کاهش تصادفات این وسایل نقلیه و افت پیامدهای ناگوار آن برای بسیاری از افراد جامعه و خانواده‌ها می‌شود.

درعین حال باید توجه داشت که اقدامات موثر در زمینه ساماندهی موتورسیکلت‌ها به صورت یک زنجیره بوده که اعضای آن باید در کنار یکدیگرساماندهی را به پیش ببرند.

پربیننده ترین خانواده‌های دارای فرزند مبتلا به اتیسم از داشتن بیمه‌نامه عمر محروم می‌شوند صندوق بازنشستگی کارکنان بیمه مرکزی بخشی از سهام وبیمه را واگذار کرد بیشترین رشد قیمت سهام بانکی به کارآفرین رسید بیشترین رشد قیمت سهام بیمه به باران رسید

منبع: اقتصاد آنلاین

کلیدواژه: صنعت بیمه موتورسیکلت ها بیمه مرکزی پلیس راهور صنعت بیمه شخص ثالث طرح غدیر بیمه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.eghtesadonline.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اقتصاد آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۷۰۴۸۳۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نقش جامعه کارگری در دوران دفاع مقدس بسیار پررنگ بوده است

به گزارش خبرنگار مهر، محمد جلایی بعد از ظهر چهارشنبه در نشستی با جمعی از تشکل‌های کارگری استان همزمان با هفته کار و کارگر با اشاره به سخنان مقام معظم رهبری مبنی بر اینکه اگر حال جامعه کارگری خوب باشد حال بیش از نیمی از جامعه خوب خواهد بود، اظهار کرد: ما در قبال مشکلات و دغدغه‌های کارگری علاوه بر وظیفه اداری، وظیفه انسانی و شرعی داریم.

وی با تاکید بر اینکه حرف جامعه کارگری با هر گرایش و سلیقه‌ای باید شنیده شود، تصریح کرد: جامعه کارگری در انقلاب اسلامی و دوران دفاع مقدس، نقش بسزایی و پررنگ داشته است و طیف وسیعی از جامعه ایثارگران متعلق به قشر کارگری است.

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار گیلان با اشاره به نقش اساسی جامعه کارگری در تحولات و رویدادهای سیاسی و اجتماعی، بر لزوم پیگیری مطالبات معیشتی و مشکلات امنیت شغلی و درمانی کارگران و بازنشستگان تأمین اجتماعی تاکید کرد.

گفتنی است در ابتدای این نشست هر یک از نمایندگان تشکل‌های کارگری به بیان مسائل و مشکلات جامعه کارگری پرداختند.

امنیت شغلی، وضعیت معیشتی و درمانی کارگران، مشکلات بیمه‌ای و امور بازنشستگان تأمین اجتماعی از جمله مسائلی بود که در این نشست مطرح و مورد بررسی قرار گرفت.

کد خبر 6094482

دیگر خبرها

  • کلید واژه پیشرفت صنعت بیمه
  • رئیس اتاق اصناف کشاورزی مشکلات کشاورزان را به معاون وزیر منتقل کرد
  • بیمه شخص ثالث راننده‌محور، بند قانونی که چشم‌انتظار اجراست
  • تصادف ۲ موتور سیکلت با پراید ۱۳۲ در محور ماکو به خوی 
  • ️جریمه میلیاردی برای نگهداری موتور سیکلت‌های قاچاق در قزوین
  • نقش جامعه کارگری در دوران دفاع مقدس بسیار پررنگ بوده است
  • مقایسه پوشش‌های بیمه شخص ثالث در شرکت‌های مختلف در سال ۱۴۰۳
  • بیمه‌ دیگر در عوارضی آزادراه‌ ها نمی‌ماند
  • تبعات بند مشکل ساز بودجه بر صنعت بیمه و پیشنهاد عدم لحاظ بر درآمدها
  • حذف شرط پرداخت عوارض آزادراه برای بیمه شخص ثالث